Mobile Vision.
Beter zien voor iedereen

Mobile Vision

Welkom bij Mobile Vision uw specialist in hulpmiddelen voor slechtzienden. Bent u slechtziend, of is iemand in uw omgeving slechtziend? Heeft de opticien u verteld dat u met een gewone bril of contactlenzen niet meer geholpen kan worden? Dan willen wij u graag verder helpen. In veel gevallen kan een slechtziende nog wel baat hebben bij ‘bijzondere optische hulpmiddelen’ voor dagelijkse activiteiten zoals lezen, tv-kijken en diverse hobby’s. De low Vision specialist van Mobile Vision komt vrijblijvend bij u langs voor onderzoek en advies.

Visie van Mobile Vision

Mobile Vision realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden klanten. Respect voor de klant en zijn of haar keuzes en de kwaliteit van leven staan voorop. De kwaliteit van Mobile Vision wordt bepaald door de waardering van de klant voor geleverde zorg, betrouwbaarheid, deskundigheid en op maat gemaakt hulpmiddel.

Wie is Mobile Vision

Mobile Vision is opgericht door Ilja van der Werff; opticien, optometrist en low vision specialist. Zij heeft 8 jaar gewerkt in het ziekenhuis bij poli-oogheelkunde, 2 jaar bij een instituut voor blinde en slechtziende en vele jaren in de optiek. Ze heeft ruime kennis en ervaring van bril af passen tot oogziektes ontdekken en van contactlenzen aanpassen tot hulpmiddelen aanmeten en adviseren van slechtzienden.

De low vision specialist van Mobile Vision komt graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor onderzoek en advies over uw wensen. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek en de inventarisatie van uw wensen adviseert Mobile Vision één of meerdere hulpmiddelen die het uitvoeren van de gewenste activiteiten weer beter mogelijk maken.

Vaak worden deze hulpmiddelen door Mobile Vision op maat voor u gemaakt. Wanneer u baat heeft bij het hulpmiddel en het wenst aan te schaffen, onderzoekt Mobile Vison of de geselecteerde hulpmiddelen in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Is dit het geval, dan legt Mobile Vision haar advies over de hulpmiddelen voor aan uw (behandelende) oogarts. Na goedkeuring van het advies door de oogarts dient Mobile Vison namens u een aanvraag voor vergoeding in bij de zorgverzekeraar. Na goedkeuring door de zorgverzekeraar maakt Mobile Vision uw hulpmiddel gereed en levert deze persoonlijk af.